Elektrische straatveegmachine Tenax Electra 2.0 NEO

Elektrische straatveegmachine

De Electra 2.0 NEO is als 2 m3 elektrische veegmachine niet alleen in formaat de grote broer van de Electra 1.0, maar ook in specificaties. Net als de 1.0 is de 2.0 NEO volledig elektrisch en de meest energie-effici├źnte machine in zijn soort. Om dit kracht bij te zetten regenereren de remmen energie, heeft de machine een 48 volt elektrisch systeem en maakt hij gebruik van hetzelfde CAN-BUS systeem als de Electra 1.0.

Ook noemenswaardig is het feit dat de 2.0 NEO voor 92% recyclebaar is en daarmee een minimale impact op het milieu. Naast de grotere inhoud van de vuilcontainer, biedt de cabine van de 2.0 NEO plaats aan twee personen, heeft hij een schoonwatertank van maar liefst 400 liter en schakelt u gemakkelijk tussen tweewielbesturing in rijmodus en vierwielbesturing in werkmodus. De machine is in 2018 geïntroduceerd.

De machine een werktijd van 6 tot 8 uur, inclusief het gebruik van de airco en/of de verwarming. Dit is gebleken uit diverse tests, waaronder in Rotterdam.

De Electra 2.0 NEO is de enige veegmachine met het 48 volt elektrisch systeem, de laagste voltage, ter wereld. Door dit systeem zijn er geen speciale eisen voor de werkplaats en is er geen speciale personeelsopleiding vereist. Tel daar het CAN-BUS systeem, waarmee de machine gemakkelijk uit te lezen is, bij op en u hebt een zeer gebruiksvriendelijke veegmachine. Tot slot heeft de machine een 100 liter schoonwatertank. Gemiddeld heeft hij een netto werktijd van 6 tot 8 uur, inclusief gebruik van de airco en/of de verwarming.

Productinformatie

Offerte/ demonstratie aanvragen

Neem contact met ons om de elektrische zwerfafval veegmachine zelf te ervaren.

Offerte/ demonstratie aanvragen

Neem contact met ons om de elektrische zwerfafval veegmachine zelf te ervaren.